Hatalmas kár érte Rókusfalvy Lilit és családját

Rókusfalvy Lili műsorvezető
2021.01
Vágólapra másolva!
Nagyon megviselte a családot a váratlan tragédia, melyről Rókusfalvy Lili férje, Babos Zsili Bertalan számolt be saját közösségi oldalán. 
Vágólapra másolva!

A Csináljuk a fesztivált! műsorvezetőjének családja nehéz helyzetbe került, ugyanis múlt hét pénteken porig égett apósának maglódi otthona. A fetőművész, Babos László szerencsésen megúszta az esetet, de szinte nem maradt semmije. Az esetről fia, a szintén művész Babos Zsili Bertalan számolt be.

ekkor kapott lángra egy szikra, és terjedt át mindenhová. Nem maradt semmije, csak a munkásruhája és a telefonja a kezében!" - kezdte a Borsnak Rókusfalvy Lili férje, akit nagyon megrázott a történtek, főleg, amikor szembesült vele, hogy mindenük odalett.

Szörnyű és szívszorító látvány apám szobrait is látni, ahogy minden megsemmisült. Pótolhatatlan veszteség, sokkoló. Fél évszázada lakott a családi házunkban, így jó pár festményt, szobrot, megannyi értékes tárgyat halmozott fel..." - folytatta Babos, akit érzelmileg is nagyon megvisel, hogy gyerekkori emlékei és apja munkái is elégtek.

Babos elmondása szerint feleségének és a gyerekeknek csak képeken merte megmutatni a szülői házat, de így is nagyon megrázó volt számukra. Édespjáról és a helyzet megoldásáról a Babos család gondoskodik, de már nagyon sok adomány is összegyűlt a szerencsétlenül járt festőművész számára.

"Lilinek és a gyerekeknek csak fotón mutattam meg, milyen pusztítást végzett a tűz, apám pedig meghúzza magát addig felváltva nálunk, vagy a húgomnál" - mondta Babos, akinek most minden segítség jól jön az újrakezdéshez.