Gönczi Gábor a Tények Plusz sikeréről: Az ország legnézettebb magazinműsora lettünk

Nagy Duett 2018, Gönczi Gábor
Gönczi Gábor
Vágólapra másolva!
Gönczi Gábor teljesnek érzi a családját, de nem zárja ki, hogy harmadik babát is vállalnak.
Vágólapra másolva!

"Fél évvel ezelőtt kineveztek a Tények Plusz című magazinműsor főszerkesztőjévé. Amióta ezt elvállaltam, a feje tetejére állt az életem. Bár addig sem volt túl sok szabadidőm, jelenleg az egész napomat lefedi a munka. Megtisztelő felkérés volt számomra, és örömmel vállaltam. Egyetlen dilemmám volt, pontosan tudtam, mekkora elfoglaltsággal jár majd.

- mesélte Gönczi Gábor a Borsnak, és arról is beszélt, hogyan a rengeteg munkát összehangolni a magánéletével.

Forrás: Gönczi Gábor/Instagram

"Imádom a szakmám, a legfontosabb pedig a családom. Meg kellett találnom az egyensúlyt, hogyan tudom ezt a nagy tortát úgy fölvágni, hogy a családom egy markáns szeletet kapjon. Úgy érzem, sikerült. Korábban a délelőttjeim voltak szabadok, most már ennek is egy része munkával telik, de a fennmaradó részt a családommal töltöm. Ragaszkodom hozzá, hogy Áront én vigyem az óvodába, így reggelente tudunk egy kis fiús bandázásra is sort keríteni. Amióta Gréti megszületett, nagyon korán ébredünk, így reggel van 1-2 közös óránk" - mondta.

Forrás: Gönczi Gábor/Instagram

A lapnak a családjáról is mesélt, nem tartja kizártnak, hogy később még egy babát vállalnak.

"Nekünk így kerek az életünk: Áron, Gréti, Ildi, én és Málna, a kiskutyánk. Ha együtt indulunk el a faluban sétálni, az a mi Gönczi-karavánunk. Amikor Áron megszületett, azt az állapotot éreztem teljesnek. Ahogy teltek az évek, egyszer egymásra néztünk Ildivel, jó lenne, ha még többen lennénk, hála a Jóistennek rögtön jött Gréti. Most pedig így érezzük kereknek az életünket.

Nem vagyunk öregek, Ildi pláne nem, így elképzelhető a harmadik baba is, hiszen mindketten imádjuk a nagy családot" - tette hozzá.