Megvan az Ázsia Expressz győztes párja

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, váratlan fordulattal indult az Ázsai Expressz harmadik évadának döntője, ugyanis Gyebnár Csekka váratlan betegsége miatt fel kellett adják a küzdelmet. Mérai Kata könnyek között mesélte el, hogy mi történt versenytársával és átadták a lehetőséget Halastyák Fanninak és Szlépka Armandnak, akik így Kiss Ernő Zsolttal és Nyári Darinkával szálltak harcba a fődíjért.
Vágólapra másolva!

Végig szoros küzdelem volt a két döntőbe jutott páros között, az első körben Halastyákék, majd a másodikban már Nyáriék tettek szert előnyre. Szinte végig fej-fej mellett haladtak, nem lehetett sejteni sem, hogy végül ki lesz a befutó.

A feladatokat egy tableten kapták, ahol először a jó kérdésekre kellett válaszolni, melyet korábbi versenytársaik, Gáspár Győző és Bea, valamint Király Viktorék tolmácsoltak nekik. A rossz válaszok automatikusan három perc hátrányt jelentettek, mivel a következő feladatra annyit kellett várni.

A Nemazalány művésznéven ismertté vált énekesnő elég feszült volt a kialakult hátrány miatt, többször is összeveszett párjával, Szlépka Armanddal. Kicsit később a másik párosnál is egyre fokozódott a feszültség, Nyári Darinka keserves sírásban tört ki rodeós feladat közben, párja unszolására mert csak visszaülni a bikára. Számtalan mélypont, sírás és veszekedés és fordulat után a szokásos módon igyekezni kellett a végső állomásra, ahol Ördög Nóra várta nagy izgalommal a döntősöket.

Szoros küzdelem után végül az előzőleg kiesett, Mérai Katáék visszalépése által döntőbe került Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand értek előbb célba, így ők vitték haza a tízmillió forintos fődíjat a hosszú tortúra után.