Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Új párja van a 81 éves magyar színésznek

Körtvélyessy Zsolt, Barátok közt
Kecskemét, 2010. november 26. Körtvélyessy Zsolt István szerepében játszik II. János Pál pápa (Karol Wojtyla): Az aranyműves boltja című darabjának próbáján, melyet Cseke Péter rendezésében 2010. november 28-án a kecskeméti Katona József Színház Kelemen László Kamaraszínházában mutatnak be. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, életmentő műtéten esett át Körtvélyessy Zsolt. A 81 éves színész életébe is kerülhetett volna egy elzáródó ér, amit a nyakában vettek észre az orvosok. Komoly műtétje után már az otthonában lábadozik, ott adott interjút a Tények Plusznak.
Vágólapra másolva!

Amellett, hogy beszámolt az egészségi állapotáról, egy nagy titkot is elárult:két évvel a felesége halála után egy szintén özvegy hölgy mellett talált rá a szerelem.

Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Elmondása szerint soha nem gondolta volna, hogy az életében még egyszer lehet szerelmes. Párját egy véletlennek köszönhetően ismerte meg, és hamar egymásra találtak.

Nagyon jól vagyok vele és szeretem" – vallotta be Körtvélyessy Zsolt, akinek több évnyi gyász után nem volt könnyű ismerkedni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről