Megerőszakolhatott egy nőt a Backstreet Boys tagja

Backstreet Boys egy Grammy-jelölt amerikai fiúegyüttes zene ének dal
LAS VEGAS, NV - MARCH 02: (L-R) Singers A.J. McLean, Nick Carter, Howie Dorough, Kevin Richardson and Brian Littrell of the Backstreet Boys attend the after party of the debut of the group's residency "Larger Than Life" at the Chateau Nightclub & Rooftop at the Paris Las Vegas on March 2, 2017 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Bryan Steffy/WireImage)
Vágólapra másolva!
A Backstreet Boys nem olyan rég Budapesten is nagysikerű koncertet adott. Ám a 90-es évek népszerű fiúbandájának egyik tagja, Nick Carter mostanában nem túl szerencsés. 
Vágólapra másolva!

Nick Carter öccsének haláláról, mi is írtunk, és családtagjának elvesztése nagyon megviselte az énekest. Aaron Carter csak 34 éves volt, és halálát bátyja nagyon nehezen dolgozta fel lelkileg. Több koncerten is elsírta magát, de az egész Backstreet Boys a saját halottjának tekintette Aaron Cartert. Nick Carternek most viszont újabb nehézséggel kell szembenéznie. Egy autista nő azzal vádolja, hogy 21 évvel ezelőtt szexuálisan bántalmazta őt - írja a The Guardian.

Nick Carter Forrás: Getty Images/Santiago Felipe

A bíróságra beadott dokumentumok szerint, az akkor 17 éves lányt Carter meghívta egy italra, majd a mosdóban orális szexre kényszerítette őt, majd egy ágyon bántalmazta.

„Csak azért, mert Nick Carter egy híresség, nem jelenti azt, hogy megbocsáthatók a bűnei. Túlélő vagyok, és mindig is az leszek" - mondta a Ruth nevű most 37 éves nő. A dokumentumok szerint akkoriban még szűz volt, majd HPV-s lett, most pedig kártérítést követel. Nick Carter tagadja a vádakat.