Árpa Attila barátnője meglepő titkot árult el

Mimi, A Nagy Ő, TV2
Vágólapra másolva!
Mimi A Nagy Őben Árpa Attila szívéért versenyez a többi lánnyal, de bárki is lesz végül a színésznél a befutó, Mimi elárult egy nagy titkot. Az ő szívéért is meg kell harcolnia majd annak a férfinak, aki őt akarja. 
Vágólapra másolva!

Miminek nagyon fontos a családja, és kevesen tudják azt, hogy van egy Down-szindrómás öccse. Aki őt nem fogadja el, annak esélye sincs Miminél - írja a Blikk.

A tesómmal nagyon jó a kapcsolatom, kiskorunkban sokat játszottunk együtt, rengeteget tanítgattam őt már piciként is. Nekem természetes volt vele felnőni, soha nem fogyatékkal élőként tekintettem rá. Sok közös programot csináltunk együtt, úgy gondolom, ennek köszönhető, hogy ennyire értelmes, mert sokat foglalkoztunk vele" - mesélte családjáról A Nagy Ő versenyzője.

Mimi és Down-szindrómás testvére Forrás: Blikk

"Az exeim közül mindenki ismerte a tesómat, aki mindegyikkel jól kijött. Szerették őt, mert jó fej, van humorérzéke, mindenről megvan a kis véleménye, és mindezek mellett, egy igazi kis szeretetbomba! Csak jóindulat van benne. Imádjuk egymást!" - mondta testvérével való kapcsolatáról Mimi.