Az ocsmány erőszak és kínos magyarázkodások miatt saját műsorvezetője is elfordul az RTL Klubtól

Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a napokban ocsmány erőszak volt az RTL Klub műsorában, melyen többen felháborodtak. A csatorna lényegében nem tett semmit, azóta sem akarnak foglalkozni a visszataszító esettel. Úgy néz ki, ez már Nádai Anikónak is kínos, aki váratlanul bejelentette, hogy péntek este vezeti utoljára a Való Világot.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikó a saját oldalán erősítette meg a hírt, miszerint péntek este láthatják utoljára a Való Világ műsorvezetőjeként a nézők. Tette mindenzt a gyerekeire hivatkozva, pár nappal azután, hogy egy korábbi VV-lakó szerint az egyik mostani valóságshow-figura büntető törvénykönyvbe ütköző dolgokat tett egy másik játékossal szemben, amikor kifejezetten erőszakos volt és ordibált egy lánnyal, egy másikat pedig összerugdosott.

Forrás: Nádai Anikó/Instagram

Az ocsmány erőszakra az RTL Klub - nem meglepő módon - hazugsággal válaszolt, ugyanis egyértelműen kiderült, hogy nem akarnak foglalkozni a kínos esettel, mint közleményükben írták, a közvélekedéssel ellentétben a villában zajló eseményekre nincs teljes ráhatása a műsor készítőinek.

Úgy tűnik, ez a magyarázkodás a saját műsorvezetőjüknek sem tetszik, aki egykor amúgy a Való világban lett ismert. "A hír igaz. Ma vezetem utoljára a Való Világot. Be kellett lássam, bármennyire is nehéz volt, hogy nem állok készen még a visszatérésre, a gyerekeknek szükségük van rám. Nehéz volt mert maximalista vagyok és szeretem a kihívásokat, de szerencsére az RTL mindenben támogatott és figyelembe vették a kérésem" - írta az oldalán, ami annak fényében különösen érdekes, hogy a széria még csak most indult el, és nem is jelentett számára mindennapos elfoglaltságot.