Britney Spears apró bőrruhában, Christina Aguilera kilógó mellekkel - fotók

Christina Aguilera
Vágólapra másolva!
Britney Spears és Christina Aguilera sok éve ismerik egymást, most több régi képpel kívánt Britneynek boldog születésnapot a pályatársa.
Vágólapra másolva!

Nyolc fotóval köszönötte születésnapján Britneyt Christina Aguilera. "Boldog születésnapot Britney!
Elfogadhatatlan, hogy bármely nőnek, vagy embernek, aki a saját sorsát akarja irányítani, ne engedjék meg, hogy úgy élje az életét, ahogyan szeretné" - írta a képek mellé

Aguilera úgy látja, hogy ha a hozzá közel állók elhallgattatják őt, megfélemlítik vagy megtagadják a támogatást, az a legkimerítőbb, legpusztítóbb és legmegalázóbb dolog, amit el lehet képzelni. "Azt a káros mentális és érzelmi kárt, amit ez az emberi lélekben okozhat, nem szabad félvállról venni.
Minden nőnek joga kell, hogy legyen a saját testéhez, a saját magánéletéhez, a saját teréhez, a saját gyógyulásához és a saját boldogságához" - áll a szövegben.

Britney Spears közben újabb őrült videót tett ki magáról az Instagramra, menyasszonyi ruhában látható benne. "Igen... összeházasodtam magammal" – írta a bejegyzéséhez, de azért hozzáfűzte, hogy csak viccelt, egyébként még mindig Sam Asghari felesége. A rajongók mindenesetre így is aggódnak érte, a következő két – szintén esküvői ruhás – bejegyzésénél is erre utalnak a kommentek. A képet itt nézheti meg.