Eltűnt Tóth Andi

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Az október végén történt drogbotrány nagyon megviselte Tóth Andit és nagy hatással volt karrierjére is. Azóta sem derült ki, hogy biztosan ő volt-e a hatóságoktól a neve elhallgatását kérő énekesnő, de gyanúsan hallgat azóta is és teljesen visszavonult a közösségi médiától.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi utolsó nyilvános szereplése a Dancing with the Stars döntőjében volt, ahol egy extra produkcióval tért vissza Andrei Mangrával, akivel a show második évadát nyerték meg. Tóth Andi előadásában nem látszott, hogy gondok lennének az egészségével, nagyon összeszedett volt végig, a tőle megszokott módon.

A középdöntőben Kiss Ramónával beszélgetett, ahol bevallotta, hogy nagyon megviselte az elmúlt időszak, bár a drogbotrányt konkréten nem említette meg.

Nagyon embert próbáló. Ki lehet ebben égni. 200-300 bulim volt idén, és nagyon fáradt vagyok. Féltem is, hogy nem lesz már energiám erre a fellépésre, de ez egyszerűen feltölt. Szeretném a decembert pihenéssel tölteni. Januárban újra gondolom, mi várható majd tőlem" - idézi a Bors Tóth Andi nyilatkozatát, aki korábbi ígéretének megfelelően semmit sem oszt meg közösségi oldalain, teljesen eltűnt a nyilvánosság szeme elől.

A képek között lapozhat: