Magyar sztárok, akik titkolják a párjukat

völgyi zsuzsi
molnár andi
cserpes laura
völgyi zsuzsi molnár andi cserpes laura
Vágólapra másolva!
Míg sokan folyamatosan a nyilvánosság előtt élik az életüket, vannak olyan magyar sztárok, akik nem szeretik kiteregetni a szerelmi ügyeiket, nem beszélnek az aktuálus párjukról, és nem árasztják el közös képeikkel a közösségi oldalakat. Molnár Andi és Szente Vajk hetek óta nagyon titkolóznak, de minden jel arra mutat, hogy egy párt alkotnak, de Cserpes Laura és Völgyi Zsuzsi sem mutatta meg, hogy kivel van együtt.
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi

A Farm VIP-ben is látott Völgyi Zsuzsi és a férje egy éve szakítottak, de az énekesnő most újra szerelmes. Az énekesnő leadott 20 kilót, nagyon jó formában van, és gyorsan talált új kapcsolatot is, de egyelőre nem árulta el, hogy ki az új párja.

Forrás: Völgyi Zsuzsi/Instagram

"Bár a volt férjemmel már jó ideje nem éltünk együtt, a válás még mindig nagyon friss. Ennek ellenére végre úgy érzem, egyensúlyba kerültem saját magammal, boldog és elégedett vagyok, ami a kisugárzásomon is érezhető. A párommal remekül érezzük magunkat együtt, és elképesztően jó most minden, de nem tervezünk közös gyereket" – mondta Völgyi Zsuzsi, akinek már van egy kislánya.

Cserpes Laura

Nem túlzás azt állítani, hogy Cserpes Laura szerelmi élete lázban tartja a követőit, többször kérdezték tőle az emúlt hónapokban, hogy kivel jár. A színésznő sokáig tartotta titokban a magánéletét, de nemrég mutatott egy rejtélyes fotót magáról az Instagramon, amin épp átöleli és megcsókolja egy férfi.

Forrás: Cserpes Laura/Instagram

Nem tudni, mióta alkotnak egy párt, hol ismerkedtek meg és milyen terveik vannak, de a színésznő minden bizonnyal komolyan gondolja a kapcsolatot, ha közzétette a szerelmes képüket.

Molnár Andi és Szente Vajk

Szente Vajk próbálta korábban is titokban élni szerelmi életét, de jó ideje tudni lehet, hogy egy párt alkot Molnár Andival. A profi táncos nem sokkal ezelőtt még férjnél volt, áprilisban derült ki, hogy öt év után elválik arra hivatkozva, hogy sokat küzdöttek, de nem tudták legyűrni a problémáikat.

Forrás: Instagram, Molnár Andrea

Bár továbbra sem beszéltek arról, hogy együtt vannak, a Dancing with the Stars döntőjére együtt érkeztek, ott egy közös kép is készült róluk.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!