Ezt tette dühében Majka, amiért nem az ő versenyzői győztek - videó

Majka
Vágólapra másolva!
Múlt héten vasárnap véget ért a Sztárban sztár leszek! idei évada, melynek győztese a 17 éves Kökény Dani lett. Sokan örültek, sokan viszont kritizálták a végeredményt a nézők között is. De nemcsak a nézőket zavarta a végeredmény, hanem Majkát is, aki látványosan mutatta elégedetlenségét.
Vágólapra másolva!

A show-műsor fináléjában végül Majka és Pápai Joci versenyzői vívták meg a végső küzdelmet a fődíjért, végül Pápai egyetlen versenyzője, Kökény Dani lett a győztes, akit először mentora kiejtett a középdöntőben.

Kökény Dani a Sztárban sztár leszek! győztese Forrás: Origo - Csudai Sándor

Majkának két énekese is finalista volt, ezért is érezte jobbnak az esélyeit a győzelemre. Yulaysi Miranda és Kaly Roland is szépen teljesítettek, ezért is nehezményezte a mentor a végeredményt. Viszont az eredmény hirdetés után egy döbbenetes jelenetet rögzítettek, ahogy Majka kifejezi nemtetszését.

A videón az látható, ahogy már a színpadon állva készülnek koccintani a győztessel, de Majka csak belekortyolt az alkoholmentes pezsgőbe, majd grimaszolva, a háta mögé öntötte a az egész pohár pezsgőt, ami a színpadon landolt. Nem tudni a pezsgő nem ízlett-e a rappernek vagy az eredmény viselte meg, mindenesetre nem sikerült visszafognia az érzéseit - írja a Bors.

Sztárban Sztár leszek! döntőjében a mentorok: Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci, Majka, Till Attila, Fotó: Csudai Sándor - Origo

A videót a linkre kattintva tekintheti meg.