Óriási veszekedések után megvan a Farm VIP újabb kiesője

farm vip
Vágólapra másolva!
A TV2 tanyasi valóságshow-jában ismét a sárga csapat tartott farmgyűlést.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP december 2-i adásában az okozott rémületet, hogy Smaltig Dalmát kórházba szállították. Szerencsére nagyobb baj nem lett, Demcsák Zsuzsának beszámolt állapotáról.

tv2

Eztán vita alakult ki a csapaton belül:

tv2

A legtöbb jelet Hevesi Kriszta kapta, így őt jelölték párbajozónak a társak. Ő Csutit választotta ellenfelének, aki sportszerűen nem az erőfeladatot akarta, mert nem lett volna sportszerű. Logikai játékban csaptak össze a felek, feszült percek után Hevesi Kriszta esett ki.

Itt a párbaj videón:

Átalakultak a csapatok

Két napja Vajtó Lajos és Csuti nagy feladatot kapott Demcsák Zsuzsától: hatalmas felelősség volt a két csapatkapitányon, ugyanis másfél perc alatt kellett eldönteniük, hogy melyik három csapattársukat cserélik ki.

Az a hálátlan feladat is rájuk hárult, hogy döntésüket közöljék a többiekkel, akik nagyon vegyes érzelmekkel fogadták a hírt, volt, aki sírt és volt, aki csak meredten bámult maga elé a sokktól. A cserélt játékosok mind sajnálták, hogy menniük kell, kivévé Szarvas Andit, akinek túl sok volt a feszültség a pirosaknál.

Szarvas Andin kívül Smaltig Dalmának és Dudás Mikinek kellett távozni a faházból a pajtába és átállni a sárgákhoz. A sárgák Völgyi Zsuzsit, Görgényi Fruzsinát és Budavári Fülöpöt áldozták fel, legalábbis Csuti és Vajtó Lajos döntése alapján.