Gyanúsan viselkedik Lagzi Lajcsi volt felesége

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, hét év után véget ért Lagzi Lajcsi büntetőpere, melyben volt feleségét kétszer is felmentette a bíróság, míg a zenész büntetését másodfokon súlyosbították. Lagzi Lajcsinak börtönbe kell vonulnia, jelenleg 3 év és 6 hónap fogság vár rá, mivel bűnösnek találták víz-, gáz- és áramlopás vádjában. Volt felesége, Galambos Boglárka megdöbbentő lépésre szánta el magát az ítélethirdetés után.
Vágólapra másolva!

A napokban hirdettek ítéletet Lagzi Lajcsi közműlopási ügyében, melyen a zenész nem vett részt személyesen, de volt felesége, Boglárka jelen volt a tárgyaláson. A nő másodrendű vádlott volt az ügyben, és bár az ügyészség fellebbezettaz első fok után, de a másodfok is felmentette.

Lagzi Lajcsi volt felesége mégsem nyugszik bele a történtekbe, úgy tűnik, hasznot akar húzni a helyzetből és kártérítési pert akar indítani. Döntését azzal indokolja, hogy az elmúlt években nagyon sok megpróbáltatáson ment keresztül volt férje miatt és a helyzet lelkileg és fizikailag is megviselte - írja a Blikk.

Galambos Bolgárka és Lagzi Lajcsi 23 év házasság után döntöttek úgy, hogy válnak, ezt tavaly jelentették be hivatalosan. A válás lehetséges, hogy taktikai döntés volt részükről az ügy miatt, hiszen az azt megelőző években egyáltalán nem merült fel náluk ez a kérdés és az asszony nagyon félt, hogy mi lesz három gyerekükkel, ha őket bűnösnek találják és a mai napig jó viszonyban maradtak.

Lagzi Lajcsi és gyerekei Forrás: Galambos Lajos Instagram

A nő azzal magyarázza döntését, hogy sok megpróbáltatáson ment keresztül, hogy ártatlanul besározták a nevét és két hetet töltött fogdában, amin nem tud túllépni. Lagzi Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián segít védence volt feleségének a kártérítési per megindításában, azzal biztatja, hogy több tízmilliós nagyságrendű pénzt is visszaszerezhet, amire azért is van szüksége, mert hatalmas összegeket fizettek ki Lagzi Lajcsi hazugságai miatt.

"Lelkileg mindez nagyon megviselte, és az ügyvédi, valamint egyéb költségek nagyobb kiadásokat is róttak rá. Ezek ismeretében egy szabad szemmel is jól látható, szép összegre számíthat, akár tízmilliós nagyságrendben is" – fogalmazott a család ügyvédje.

Lagzi Lajcsi felesége a letartóztatás ideje alatt Fotó: Szabó Gábor - Origo