Ilyen nagy már az Agymenők terhes színésznőjének hasa - képek

24th Critics' Choice Awards
Kaley Cuoco poses in the press room during the 24th Critics' Choice Awards at Barker Hangar Santa Monica airport on January 13, 2019 in Santa Monica, California. (Photo credit should read "FPA/Full Picture Agency via AFP")
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, első gyerekét várja az Agymenők szexi szőke színésznője, Kaley Cuoco, aki 37. születésnapját ünnepelte a napokban. Eddig nem igazán mutatta meg magát a bejelentés óta, most kivételt tett, ugyanis születésnapjáról osztott meg pár friss fotót.
Vágólapra másolva!

Kaley Cuoco szinte még el sem vált második férjétől, máris teherbe esett új párjától, a szintén színész Tom Pelphreytől, aki az Ozark sorozattal vált népszerűvé. A páros nagyon boldognak tűnik, bár máig sem házasodtak össze.

A színésznő ennek ellenére sem várt tovább a gyerekvállalással, ugyanis november 30-án töltötte be a 37-et. Cuoco már korábban elárulta, hogy ő és Pelphrey kislányt várnak, aki mindkét szülőnek az első gyereke lesz.

Az Agymenők színésznője nem oszt meg túl sok információt magánéletéről és nem szívesen mutogatja terhes hasát sem. A egfrissebb képein is ügyesen próbálta takargatni magát, de még így is látni, hogy mekkorát nőtt hasa a bejelentésük óta.

A képek között lapozhat: