Kis Grófót meg szokta látogatni halott édesapja

Megrázó! Ezt tervezte halála előtt Kis Grófo édesapja
Kis Grófo és édesapja Nagy Grófo, azaz idősebb Kozák László.
Vágólapra másolva!
Máig nem tudta feldolgozni apja elvesztését, a telefonszámát sem tudta kitörölni a mobiljából. Néha álmodik vele, apja ugyanolyan ezekben az álmokban.
Vágólapra másolva!

"Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Nekünk ez a karácsony sajnos nem olyan, mint volt. Arra kérek mindenkit, hogy tiszteljétek, szeressétek egymást, de főleg a szüleiteket! Én nagyon tiszteltem és szerettem édesapámat, őt soha nem fogom elfeledni, Ő mindig élni fog köztünk, mert mi, a családja éltetni fogjuk őt! Méltók leszünk a nevéhez" - írta Kis Grófo közösségi oldalán két éve, amikor elveszítette apját.

"Minden percet használjatok ki a szereteitekkel! Győzzük le a rosszat, ami most sajnos uralkodik e földön, az Isten hatalmas szeretetével! Ebben az évben nem szeretnék a történtekről nyilatkozni, így is nehéz időszakot élünk át a családommal" - állt a szövegben.

Kis Grófo Forrás: Instagram

Most elmondta, hogy viszik tovább azt a hagyományt, amit képviselt, és szeretnék továbbadni a gyermekeiknek. Az elmúlt két évben ritkán, talán háromszor álmodott vele. "Viszont nagyon érdekes számomra, mert minden alkalommal hófehér galamb formájában jön el. Igaz dolgot hoz el, olyat, ami meg is történik" - mondta a Borsnak.

Kis Grófo és édesapja Nagy Grófo, azaz idősebb Kozák László Forrás: Instagram/Kis Grófo

"Rohan az idő, hihetetlen, hogy már két év telt el. Elfogadni soha nem tudjuk, csak annyit tehetünk, hogy megpróbálunk ezzel a veszteséggel együtt élni" - tette hozzá.

Mint mondta, a telefonszámát is őrzi a mobiljában, képtelen lenne törölni.

Mindenki máshogy tudja feldolgozni a gyászt, véli, ő pedig rendkívül szoros kapcsolatban volt zenész apjával. Mint mondja, nincs olyan nap, vagy óra, hogy ne gondolna rá.

Kis Grófo korábban részleteket árult el apja haláláról, erről itt olvashat hosszabban.