Más nőt szólított, miközben velem szeretkezett - állítja az Árpa Attila által hazaküldött nő

A Nagy Ő, Natali
Vágólapra másolva!
Abban is biztos a legutóbbi A Nagy Ő-adásban kiesett Natali, hogy Árpa valójában Attila, a hun király reinkarnációja. De más hátborzongató dolgot is mondott.
Vágólapra másolva!

"Az álmomra tudnék visszautalni. Én ezeket úgy hívom, hogy látomások. Valóságszerű álmom volt, amiben Attilával együtt voltunk. A látomás nagyon egyszerű volt, egy fizikai együttlétben, szexuális együttlét közepén voltunk. Hallottam azt a szót, hogy mágia" - magyarázta Natali, a legutóbbi kieső. Ő eljutott a top 3-ig, de az utolsó előtti adásban Árpa Attila úgy döntött, hogy A Nagy Ő-ben nem vele megy a toszkánai nyaralásra.

"A következő az volt, hogy Bogi nevét mondta, miközben velem szeretkezett. És ezt a kettőt én lefordítom a saját jelrendszeremen keresztül" - folytatta.

Elmondta azt is, hogy mélyen hisz abban, hogy Árpa nem más, mint a hun király, Attila reinkarnációja.
"Nagyon szép pályafutása volt ennek az Attilának, a hunok királyának, ámbár a felesége okozta a halálát. Azt hiszem, hogy innentől mindenki össze tudja rakni a képet, hogy mire gondoltam" - mondta baljós mosollyal.

Natali így mosolygott, amikor a hun király halálát emlegette tv2

Mint korábban írtuk, péntek este óta már csak ketten vannak A Nagy Ő-ben, ugyanis Balázs Andi észrevételeinek megfontolása után Árpa Attila két újabb nőt küldött haza. Előbb Miminek kellett mennie - Árpa szerint ő egy hercegnő, aki egy hercegre vár, viszont ő nem olyan figura, aki valójában kell a nőnek.

Ekkor még a villába visszamehetett Timi, Bogi és Natali. Röviddel a vége előtt Natali is rózsa nélkül maradt, Timi és Bogi utazik Árpával Toszkánába - az utolsó adás hétfőn lesz képernyőn.

A Nagy Ő-ből pornózás miatt hazazavartak korábban egy nőt, Bea erotikus képeit itt megnézheti.