Munkáért cirkuszol az RTL Klubból kirúgott öltöztető, Lakatos Márk

lakatos márk
Vágólapra másolva!
Azt a nevetséges trükköt alkalmazza, hogy bírálja a legsikeresebb magyar tévéshow ruháit, hátha így álláshoz jut. 
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár leszek! újabb évada az őszi-téli tévés időszak legsikeresebb show-ja, az elmúlt hetekben is ez volt a legnézettebb műsor: november 27-én például 930 ezren követték a teljes lakosságból, 22,3 százalékos közönségarányal ment a 18-59-es korcsoportban, 23,4 százalékot ért el a 18-49-es korosztálynál. Tegnap, december 4-én már 944 ezren figyelték (annak ellenére, hogy este nyolctól Anglia játszott nyolcaddöntőt a világbajnokságon), teljes lakosságban 23 százalék fölött volt a közönségarány.

Lakatos Márkot kirúgta az RTL Klub Forrás: LifeTV

A műsor sikere tehát megkérdőjelezhetetlen. Lakatos Márk mégis kitett egy TikTok-videót arról, hogy milyen rosszul öltöztetik szerinte a Sztárban sztár leszek! zsűritagjait, tehát nyilvánvalóan a műsor sikereivel próbál magának kattintást szerezni. Az RTL Klubtól kirúgott Lakatos most nyilván megpróbál a TV2-nél valami álláshoz jutni, de azt pontosan tudja, hogy egy olyan komoly tévétársaság, mint a TV2 Csoport, soha nem engedné képernyőre műsorvezetőként. Így kínjában próbál valamilyen show-ba beférkőzni, mint öltöztető és ehhez azt a nevetséges és átlátszó trükköt alkalmazza, hogy bírálja a legsikeresebb magyar tévéshow-ban, a Sztárban sztár leszek!-ben látható ruhákat.

Botrányok egymás után

Lakatos Márk mostanában leginkább csak sértegetett mindent és mindenkit, miközben az RTL Klub reggeli műsorának nézettsége nagyon rossz, a TV2 reggeli műsora, a Mokka állandóan nagy fölénnyel veri meg. Nem csoda, hogy az RTL Klubnak sem kellett és kirúgták - erről itt olvashat bővebben. "Ha egy kupi megyeget csak úgy, akkor nem a bútorokat kell lecserélni, hanem a lányokat, mondta Hofi Géza. Elfáradtam, fizikailag, lelkileg is" - magyarázkodott később videójában Lakatos, aki bevallotta, hogy soha nem mondott volna fel, és úgy tett, mintha szívességet tett volna neki a csatorna azzal, hogy kirúgja. Erről itt írtunk korábban.

Az öltöztető korábban Majka és Pápai Joci új dalát kritizálta, mondván, nem érti miért Barokk lett a dal címe, mikor a szövegben nincs erre semmilyen utalás. Majka a közösségi oldalán reagált erre: "mi mindenkivel befogadók vagyunk, ezért arra sem kérdezünk rá, hogy miért visel egy férfi magas sarkú női cipőt, lilára festett hajjal, ridiküllel, szoknyával" - erről itt olvashat. Pápai Joci sem hagyta szó nélkül az esetet, hosszan válaszolt. Később Lakatos megszégyenülten bocsánatot kért.