Női vécében fotózták a fenekét mutogató Kelemen Annát

Kelemen Anna
Vágólapra másolva!
Ahhoz képest, hogy a volt pornóst irritálja a közösségi média, vígan posztolgat - most épp egy mosdóból. 
Vágólapra másolva!

"Az Annácskát mindenképp a kukába dobnám. Én ugye Anna vagyok, az ahhoz a karakterhez szerintem nagyon jól passzolt. Valójában szerintem más időket írtunk, a közösségi média most már kimondhatjuk, hogy átvette a televízió szerepét. Nyilván ez egy folyamat, én is megváltoztam, az a figura, az a kislány, aki az Annácska volt, nyomokban biztos fellelhető, de korral átértékeltem dolgokat" - elmélkedett pár hete egy interjúban.

A drogokról is beszélt: "Azokban az években, amikor szerepeltem, akkor én masszívan kokainoztam. Tehát hétköznaponként, ezt úgy kell érteni, és egyedül is. Nem úgy, hogy elmegyünk péntek este bulizni, és akkor iszunk, meg egy kicsit... az nem az én műfajom volt" - vallotta be. Volt, hogy két nap alatt 7-8 gramm kokaint is magához vett.

Itt az újabb posztja:

Kelemen Anna nemrég az Észbontók című műsor vendégeként szerepelt, melyben újra Kovács Áron a műsorvezető. A volt playmate mellett Holdampf Linda stylist is műsor vendége volt, aki ráadásul egy nagyon kínos dolgot árult el a mellette ülő Kelemen Annáról. Erről itt olvashat.

Állítja, ma már nem forgat pornófilmeket, kizárólag az Only Fansre koncentrál. "Azt azonban tartom, hogy én nem vagyok egy pornósztár, ha az lennék akkor nem öt filmem lenne összesen és nem szeretem ha rajtam ítélkeznek. Ez egy hangulatingadozás volt számomra, ezért is járok pszichiáterhez, hogy mik ezek. A szexualitás része az egész személyiségemnek, én ilyen vagyok" - magyarázta, és arra is kitért, milyen most a magánélete. Erről itt írtunk hosszabban.