Szakíthatott a volt pornós Aleska Diamond és zenész barátja

Aleska Diamond
Vágólapra másolva!
Gyanús dolog történt a volt pornós, Aleska Diamond közösségi oldalán, ugyanis törölte a szerelmével, TNT Intivel készült közös fotókat. A ma már légtornával foglalkozó Sáfrány Emese elárulta, hogy mi történt közöttük.
Vágólapra másolva!

Idén nyáron ismerkedett össze Sáfrány Emese és Zuber Krisztián, azaz TNT Inti, akivel eddig úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük. Az egykori pornószínésznőnek már előző kapcsolatából született egy kisfia is, de ez sem jelentett számára problémát, szívesen kivette a részét a kis Nolennel kapcsolatos teendőkből.

Most ünnepelték először közösen a karácsonyt is, ezért volt nagyon különös, hogy épp most törölték a közösségi odalaikról az összes közös képüket. Most Sáfrány Emese elmondta, hogy mi történt közöttük.

Az egykori pornószínésznő és párja most ünnepelték először együtt a karácsonyt Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan halad a kapcsolatunk, együtt vagy külön töltjük-e a karácsonyt, hogyan viszonyul a kisfiam a páromhoz és hasonlók. Hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, elég ebből" – mondta el a Blikknek az egykori pornószínésznő, aki párjával úgy döntött, hogy magánügyként kezelik a kapcsolatukat a továbbiakban.

A gyermekem édesapjával túl sok közös tartalmat osztottunk meg, és rájöttem, hogy nem egészséges dolog kifelé élni, ráadásul hosszabb távon a kapcsolatnak sem tesz jót. Azt nem mondom, hogy ezentúl soha többé nem rakunk majd ki közös fényképet, például életünk egy-egy fontos pillanatáról, de az biztos, hogy nem osztunk már meg felesleges posztokat" – magyarázta Sáfrány Emese a közös döntésük okát.

Ez volt az első nyilvános fotó Sáfrány Emeséről és TNT Intiről Forrás: Instagram/Inti