Reszkessetek, betörők: Kevin csak karácsonykor gyűlölte a családját, az őt játszó Macaulay Culkin azóta is

Imagem de Capa
Vágólapra másolva!
A hírnév és a sztárság sem garantálja azt, hogy adott a boldog család és biztos háttér. A következő sztárokól azt gondolhatná bárki, hogy boldogok és sikeresek, de ezt beárnyékolja múltjuk a családjukkal. Legtöbbször a szülői támogatás hiánya az, ami boldogságuk útjában áll, de sokak esetében ez egyfajta motiváció az elismerésre és szülői szeretet kiharcolására. Van, akinek sikerült elérni a család elismerését, de olyanra is akad példa, akitől karrierje csúcsán fordult el a családja.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie

A színésznő még csecsemő volt, amikor szintén színész édesapja, John Voight elhagyta a családot. Évekkel később a férfi azt mondta lányáról, hogy mentális problémákkal küzd, amivel nagyon megsértette. Jolie erre azt nyilatkozta, hogy természetesen ő és testvére is vágytak volna az apai szeretetre, de ez sosem adatott meg nekik igazán és mostanára belátta, hogy jobb neki az apjuk nélkül, akinek a vezetéknevét is elhagyta a nevéből.

– idézi Jolie szavait a Seventeen.com. 2017-ben még is úgy döntöttek, hogy rendezik a viharos apa-lánya viszont az unokák miatt, így új alapokra helyezték kapcsolatukat.

Angelina Jolie és gyerekei, 2021 Forrás: Getty Images via AFP
Angelina Jolie és apja, amikor épp minden rendben van köztük Forrás: Northfoto

Selena Gomez

A fiatal énekesnőnek az édesanyjával romlott meg a kapcsolata, először a Justin Bieberrel való viharos kapcsolata miatt, majd a végleges szakítás után már a szakmai dolgokon vesztek össze folyton.

Korábban Gomez anyja, Mandy Teefey volt a lánya menedzsere, de az énekesnő 2014-ben kirúgta, ami miatt egy évig nem beszéltek egymással, és az anyja a családtól is eltiltotta lányát.

Volt még pár szakmai súrlódásuk az évek során, de már kevésbé rossz a kapcsolatuk, mint korábban.