Összeverekedtek a Farm VIP játékosai

Farm VIP 2022 piros
Vágólapra másolva!
Az egyik legnagyobb botránynak lehettek szemtanúi a Farm VIP nézői a ma esti adásban, amikor Szorcsik Viki és Mischinger Péter olyan csúnyán összevesztek, hogy a színésznő rátámadt csapattársára.
Vágólapra másolva!

A farmon található állatokat kellett visszaterelni a csapatoknak, amikor valószínűleg elég nagy félreértés miatt végül a műsor egyik legnagyobb vitája robbant ki. Mischinger Péter rászólt Szorcsik Vikire és Dudás Mikire, hogy ne ijesszék meg az állatokat, mert rossz irányba fognak menni emiatt.

Szorcsik Vikinek nem kellett sok, nagyon gyorsan dühbe gurult és trágár szavakkal szidta csapattársát, majd amikor hallotta, hogy az egykori exatlonista is szidja őt, akkor felemelte a fabotot amit felé hajított. A bot persze nem találta el a férfit, de Szorcsik Vikinek sikerült saját magát fejbevágni azzal. Bár Mischinger azt állítja, hogy nem Vikit, hanem Mikit emlegette Visváder Tamásnak, a színésznő hajthatatlan volt.

Később Mischinger Péter meg akarta beszélni a félreértést és végig állította, hogy Dudás Miki nevét mondta ki, Szorcsik nem hitt neki és megbeszélni sem szerette volna annak ellenére, hogy nagyon megviselte a vita és vigasztalhatatlanul sírt, amikor visszatértek a faházba.

Mischinger végül elnézést kért a műsorvezetők előtt is azért, hogy csúnyán beszélt és azt mondta, hogy nővel sosem beszélne így, de csapattársa még ekkor sem hitte neki és nem fogadta őszintén a férfi bocsánatkérését.