Titokban megnősült a 75 éves Dévényi Tibor

Dévényi Tibor Tibi Bácsi lemezlovas médiaszemélyiség retro disco újságíró
Dévényi Tibor, riporter, újságíró 2017.02.17.
Vágólapra másolva!
Dévényi Tibor tizennégy év együttlét után, 75 évesen elvette a szerelmét, Beát. Az esküvőn csak ők és a tanúk voltak jelen, nem akartak nagy felhajtást.
Vágólapra másolva!

Már írtunk arról, hogy a 75 éves Dévényi Tibor megnősül, azt azonban nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor kerül sor az esküvőre, hiszen volt, hogy el is kellett halasztaniuk. Az egykori lemezlovas és műsorvezető most a Blikknek mesélt a titkos ceremónia részleteiről.

Dévényi Tibor Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Tizennégy éve vagyunk együtt, ezért is szerettem volna már hivatalossá tenni a kapcsolatunkat. Azt gondolom, minden férfinak, aki már több mint tíz éve együtt van a párjával, illik ezt meglépni. Szóval igen, megtörtént, a nyilvánosság teljes kizárásával összeházasodtunk Beával. Nem is akartuk máshogyan, vicces lenne 75 évesen az én öltönyömről vagy a menyasszonyi fátyolról mesélni. Egy fátyol volt ott, az is a szemem előtt" – mondta.

"Ketten voltunk és a tanúk, az unokahúgom és az unokaöcsém, ő készített egyetlen képet, hogy legyen egy emlékünk a privát fotóalbumunkba. Először és utoljára beszélek erről... Nem akarok zűrt hagyni magam után, ezért is tettem hivatalossá a kapcsolatom, ezért írtam végrendeletet is. Nekem fontos volt, hogy ez megtörténjen" – tette hozzá.