Válófélben lehetnek Gáspár Győzőék

Gáspár Győző, Gáspár Bea Van életünk Life TV
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző és Bea házassága már több mint harminc éve tart, felneveltek két gyereket és sok nehézségen túljutottak együtt. Nemrég Gáspár Győző mentális problémájáról is őszintén beszéltek, ami nagyon megviselte a családot. Majd közösen úgy döntöttek, belevágnak az Ázsia Expresszbe, ami nagy kaland volt számukra, viszont nem várt következményekkel volt a házaságukra.
Vágólapra másolva!

A TV2 kalandrealityjének nézői szemtanúi lehettek a Gáspár házaspár mindennapos vitáinak, ami egy köztük lévő folyamatos feszültség eredménye volt. Bár sokszor összevesztek, mégis remekül tudtak együttműködni az Ázsia Expressz megmérettetésein, amiről most Gáspár Bea őszintén bevallotta, hogy milyen hatással volt kapcsolatukra.

Gáspár Bea és Győző az Ázsia Expresszben tv2

Az, ami az Ázsia Expresszben volt, rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra. A vitákat már elengedjük, mert tudjuk, hogy ha vitatkozunk is, de megbeszéljük a dolgainkat, onnantól fogva velünk új dolog nem fog történni" – idézi a Bors Gáspár Bea szavait, aki főzés közben adott interjút és elmondta, hogy bár vannak hullámvölgyek, már nem tudnak túl sok megelpetést okozni egymásnak ilyen hosszú házasság után.

Gáspár Bea és Győző kapcsolatát az Ázsia Expressz mentette meg Forrás: TV2