Állapotáról mesélt a Sztárban sztár leszek! anorexiás énekesnője, Krizsán Lili

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
Lassan egy hónapja, hogy Krizsán Lilit kiengedték a kórházból. Az fiatal énekesnő most a fővárosban próbál szerencsét, már munkahelye is van.
Vágólapra másolva!

Miután kiengedték a kórházból, Krizsán Lili hazaköltözött a szüleihez, Siófokra. Az énekesnő kapcsolata a szüleivel mindig viharos volt, de az édesanyja igyekezett mindenben támogatni Lilit, akinek elmondása szerint ennek ellenére az alapkonfliktusuk megmaradt. Főként ez vetetett oda, hogy a 21 éves lány egyik éjszaka fogta a táskáját és nekiindult a fővárosnak. "Azt éreztem, hogy ha otthon maradok, visszafelé fejlődök. Ismerősről ismerősre jártam, minden éjjel másnál aludtam. Az utolsó estén aztán kénytelen voltam kivenni egy szállást. Azon az éjszakán végig csak albérletet kerestem" - mesélte a Borsnak az énekesnő, aki most pár lánnyal bérel együtt egy lakást.

Forrás: Krizsán Lili/Instagram

Lili számára a legfontosabb az volt, hogy munkát találjon, hogy beindíthassa zenei karrierjét. Tudta, hogy ha nappal a dalaival foglalatoskodik, csak éjjeli műszakban tud dolgozni. "Egy étkezdében dolgozom, mondhatni „csirkés lány" lettem. Az első munkanapomon az első vendég megismert és megkérdezte, hogy ugye nem ez a cél, mert tehetségesnek tart. Annyira jól estek a szavai, hogy elsírtam magam" - mondta az énekesnő, aki bátran mer ételek között dolgozni, nem fél a visszaeséstől, bár vannak nagyon nehéz pillanatok.

A múltkor is találkoztam ismerősökkel, akik megdicsértek, milyen jól nézek ki, mennyit változtam. A fejemben viszont egyből elindultak a negatív gondolatok és napokig semmit sem ettem" - árulta el.