Még nem döntött a család Haumann Péter temetéséről

MEMO, Haumann Péter
Vágólapra másolva!
Először szólalt meg a színész halála óta a családja, akik a rajongóktól időt kértek: még nem döntötték el, hogy hol és milyen körülmények között lesz a temetés.
Vágólapra másolva!

Május 28-án 81 éves korában meghalt Haumann Péter, aki 20 évet töltött Paloznakon. A helyiek nagyon szeretnék, ha ott lenne a temetése. "Jó lenne, ha a Pétert itt helyeznék örök nyugalomra, hiszen nagyon szeretett itt élni. Itt még az örök nyughelyek is balatoni panorámásak. Aki úgy szerette a tavat, ahogy Péter, az megérdemelné, hogy az idők végezetéig gyönyörködjön benne" - mondta egy lakos a Borsnak.

Forrás: Piti Marcell

Hogy a paloznakiak kívánsága teljesül-e, azt még nem tudni. A lapnak sikerült telefonon elérnie Haumann Petra színésznőt, Haumann Péter lányát. A család eddig nem szólalt meg nyilvánosan a témában. " Egy kis türelmet szeretnénk kérni mindenkitől. A család még nem döntött arról, hogy édesapánkat hol és mikor helyezzük örök nyugalomra. Ahogy meg lesz a döntés, arról természetesen értesíteni fogjuk a közönséget" - mondta Haumann Petra.