Elhagyta Onyutha Juditot a párja

Onyutha Judit
Vágólapra másolva!
Onyutha Judit és párja között állítólag mindig gyakori volt a vita, elköltözésről azonban eddig nem volt szó, képesek voltak túllendülni a nézeteltéréseken. A jelek arra utalnak, hogy most azonban komolyabb mélypontra került a kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

Alig pár órán keresztül volt látható csütörtökön Onyutha Judit hivatalos Facebook-oldalán egy elkeseredett üzenet: "vége, valami megszakad". A posztra azonnal jöttek is az érdeklődő kommentek, az egyikre pedig így válaszolt Judit: "Zoli elhagyott" - szúrta ki a Bors.

Forrás: MTI

A poszt pár óra alatt eltűnt, ennek ellenére sokan voltak, akik találgatni kezdtek, mi történhetett, ami annyira elkeserítette a műsorvezetőt, hogy nyilvánosan üzenjen. Onyutha Judit és párja, a szakácsként dolgozó Zoltán tíz évvel ezelőtt találtak egymásra. Onyutha Judit nem sokkal a megismerkedésük előtt vált el a gyermekei apjától, sokan féltették is az új kapcsolattól. A kétkedőknek nem lett igazuk, a páros kitartott egymás mellett, igaz, a családi barátok szerint igencsak vehemens kapcsolatban élnek. Nem ritkák az ajtócsapkodások, a hangos veszekedések, de a felek rendre tudják, illetve eddig tudták kezelni a helyzetet, a veszekedések után eddig kibékültek egymással.

A lap információi szerint a mostani mosolyszünetet is egy hangos veszekedés előzte meg, ezután írta ki Onyutha Judit Judit a Facebook oldalára, hogy Zoltán elhagyta őt.