Gáspár Zsolti elárulta, milyen most a viszonya testvérével, Győzikével

Gáspár Zsolt a Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Gáspár Zsolti egy ideje nem járt otthon, de reméli, hogy testvérének csak rossz napja volt, amikor költözésről beszélt egy cikkben.
Vágólapra másolva!

A Gáspár családban régóta nincs béke. A két testvér véleménye jó ideje nem egyezik szinte semmiben és nem titok, hogy szinte szóba sem állnak egymással. Mindezt úgy, hogy a házuk egy telken áll és csupán egy főfal választja el őket egymástól. A pattanásig feszült helyzet kellős közepén ott áll idősebb Gáspár Győző, aki felesége halála óta próbál békét teremteni Győző és Zsolti között, de egyelőre nem járt sikerrel.

Forrás: TV2

Olyannyira nem, hogy néhány napja az idősebb fiú azt nyilatkozta, családjával már el is költözött a nógrádmegyeri házból, mert képtelenek tovább élni ebben a feszültségben. Győzike azt mondta, hogy Budapesten vettek ki egy lakást, Virág és Evelin is külön ingatlant bérelnek a fővárosban. Hozzátette, hogy szeretné eladni a házat, amit bagóért kínál megvételre Zsoltinak. A TV2 műsorvezetője akkor szűkszavúan nyilatkozott, de most elmondta, mit is gondol a kialakult helyzetről.

De úgy tudom, hogy Győziék otthon vannak. Arra tudok gondolni, hogy rosszabb napja volt és ezért nyilatkozott ilyesmit" – mondta Zsolti gazda a Ripost-nak.

Arról nem beszélve, hogy édesapánk szíve megszakadna, ha Győző, Bea és a lányok elmennének – tette hozzá Gáspár Zsolti a Ripostnak.