Átverték Korda György és Balázs Klári rajongóit

Korda György, Balázs Klári, házaspár, énekes, koncert, sziget, 2022
Vágólapra másolva!
Sokan várták péntek este, hogy Korda György és Balázs Klári élőben lépnek fel egy tatai klubban, az énekes házaspár azonban már napközben jelezte, hogy átverésről van szó.
Vágólapra másolva!

"A klub ma esti rendezvényén nem veszünk részt!!! Nem is volt szó róla! EZ ÁTVERÉS!!!!" – jelent meg pénteken napközben Korda György és Balázs Klári közös Facebook-oldalán, miután sokan érdeklődtek egy tatai klub Reptér Party nevű rendezvénye iránt.

Balázs Klári és Korda György az idei Sziget Fesztiválon Forrás: Bors

Az esemény plakátján ugyanis Korda György és Balázs Klári, valamint Nagy Feró fotója díszelgett a fő helyen, amiből sokan arra következtettek, hogy ők élőben is fellépnek. Más kérdés, hogy a plakáton Pitbull és Shakira, valamint Jon Bon Jovi és (a 2009-ben meghalt) Michael Jackson is szerepelt, az ő megjelenésükre nyilván nem sokan számítottak. Íme, a félrevezető plakát, egyben az esemény borítóképe a Facebookon:

Forrás: Facebook

"A rendezvény nem Korda György-koncert! Az ikonikus sláger alapján készült retró parti, és nem koncert!" – szerepelt az esemény Facebook-oldalán a leírásban, a Bors szerint ezt azonban későn írták ki, amikor már sok jegy elfogyott.