Kiderült, miért volt nagyon féltékeny Tóth Gabi Krausz Gáborra

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
A séf az éjjel közepén riadt fel: tudta, érezte, hogy valami baj van a kislányukkal. Csak később derült ki, mennyire igaza volt akkor. Tóth Gabi számára ez az eset fordulópontot jelentett.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi imádja gyermekét, de mint mindenki, a nevelésben ő is elbizonytalanodik időnként, még akkor is, ha egyébként bízik az ösztöneiben. Az énekesnő a csalad.hu-n vezetett blogján számolt be arról, miként éli meg azt, hogy Krausz Gáborral a kislányuknak egyre szorosabb a kapcsolata.

"A Covid alatt fordult elő, hogy teljesen egymásra voltak utalva Hannival, és nagyon összekapcsolódtak. Eddig is megvolt részéről a szerelem a lányunk iránt, de abban a pár napban történt valami, és ez a valami azóta tart" – írta le Tóth Gabi az előzményeket, majd hozzátette, hogy nagy boldogsággal tölti el, hogy „nincs világvége" akkor sem, ha anyaként nincs otthon. Azonban megszólalt benne valami féltékenységjelző, azzal együtt, hogy nagyon boldog, ha a családjára tekint.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Az énekesnő számára aztán a sors adta meg a választ: egy váratlan betegséget ugyanis férje előbb megérzett, mint ő. A bejegyzése szerint épp az egyik nagymama vigyázott a kislányra, mikor Krausz felriadt éjjel, hogy baj van. Meggyőzte magát, hogy biztosan csak álmodott, de később kiderült: magas lázzal feküdt Hannika a nagyszülőknél.

– írta, hozzátéve: ezzel el is engedte a folytonos aggódást, hogy minden rendben van-e, amikor ő nincs jelen. Férje megnyugtató jelenléte az énekesnőnek is teljes biztonságot jelent.