Ömlött a vér a TV2 sztárjának fejéből, azonnal kórházba vitték

Kondákor Zsófi és Kembe Sorel
Vágólapra másolva!
Szerda este szenvedett súlyos fejsérülést a Jóban Rosszban egykori színésze, Kembe Sorel, aki egy belvárosi fesztiválról a közeli sürgősségire sietett a nagy ijedtségben.
Vágólapra másolva!

Kembe Sorel épp egy büfében vásárolt, amikor a balesete történt. A helyszínről készült távozni fizetés után, de nagyon megütötte a fejét a büfékocsi ajtajában, szinte rögtön elkezdett ömleni a vér a színész sebéből.

elköszöntem, hogy megyek haza: és dirr, bevágtam a fejem a food truck ajtajába. Nem picit, nagyon! Szédülés hányinger, tátongó több centis vérző seb...azonnal mentünk a Fiumei útra, ahol össze is kellett varrni" – mesélte a Borsnak a tegnap este történeket Kembe Sorel, aki hozzátette, hogy alaposan kivizsgálták, CT-t is csináltak azért, hogy biztosan ki tudják zárni az agyrázkódás lehetőségét.

„Hála Isten, nem kellett bent maradni a kórházban, de vigyáznom kell magamra, szét ne nyíljon a sebem, és amint ismét hányingert érzek, vagy szédülök, be kell mennem" – magyarázta a színész, akinek még egy pár napig pihennie kell az eset után.

Kembe Sorel-Arthur TV2