Szidták a barátnőjét, kiborult a magyar internetes sztár

Parti Áron
Vágólapra másolva!
Videóval reagált Parti Áron influenszer, miután több követője az új barátnőjére támadt.
Vágólapra másolva!

Parti Áron népszerű magyar tiktokker, akinek oldalát több mint 145 ezer rajongó követi nap mint nap. Már 5,8 millió kedvelést gyűjtött humoros videóival, amelyeket rendszerint a barátnőjével készített el: TikTok-karrierjét ugyanis az exével kezdte el, akivel tavaly szakítottak, ezért Áron egy időre abba is hagyta a videók készítését.

A rajongók nagyon örültek, hogy kedvencük újra rendszeresen tölt fel nekik tartalmakat, ám ezúttal új barátnőjével készíti azokat, ami sokakat megzavart. Áron a legújabb TikTok-videójában már a negatív kommentelőknek válaszolt, akik szerint a régi barátnője sokkal jobban illett hozzá:

@partiaron Válasz @boti10__ részére egy kis véleménykifejtés a negatív kommentekről. Puszi mindenkinek! Légy pozitív #komment#negatívkommentek♬ eredeti hang - Parti Áron

A tiktokker elmondta, hogy nem kötelező nézni az ő videóit, ahogy ő sem nézi azokat, amelyek nem tetszenek neki, egyúttal arra kérte a kommentelőket, hogy legalább építő jellegű hozzászólásokat írjanak, ha nem tetszik nekik az általa készített tartalom. A rajongók többsége igazat adott neki, új videóját egy óra alatt több mint 20 ezren látták.