Ismét az orosz kislány lett a legjobban fizetett női youtuber a világon

Vágólapra másolva!
Anastasia Radzinskaya, alias Nastya, orosz származású YouTube sztár, aki szüleivel a Like Nastya gyerekeknek szóló csatornát üzemelteti, mellyel a Forbes listáján az előkelő 6. helyezést sikerült megszereznie.
Vágólapra másolva!

2016 óta vannak jelen a video megosztón, és 2019 óta egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, főként a korona vírus járvány megjelenése óta.

A csatorna ötlete azután merült fel a szülőkben, amikor kislányukat tévesen diagnosztizálták egy súlyos agyat érintő betegséggel, amiért az orvosok azt gondolták, hogy Anastasia soha nem fog tudni beszélni.

Szerencsére a diagnózis téves volt és a kislány azóta több nyelven is beszél. A szülők feladták az állásukat, elköltöztek Amerikába és létrehozták együtt a Like Nastya csatornát, hogy azon keresztül bemutathassák a kezeléseket és a kislány fejlődését.

Ezen elég hamar átlendültek, hiszen a szórakoztató tartalmú videókat egyre többen kezdték követni. Eleinte játékokat mutattak be, azóta már alcsatornáik is vannak más-más gyermekeknek szóló tartalmakkal, amelyeket több nyelvre is fordítanak, hogy még több felhasználót érjenek el.

A kislány jelenleg több, mint 150 millió követővel rendelkezik és közel 28 millió dollárt (9 milliárd forintot) keresett a tavalyi évben, de követői száma azóta is folyamatosan növekvő tendenciát mutat.