Galambos Dorinának jó egyedül, nem is akar beleszeretni senkibe

TV2 Sztárban Sztár 2022 Galambos Dorina
Vágólapra másolva!
Galambos Dorina is benne lesz a Sztárban sztár új évadában, ottani szereplése mellett a magánéletéről is mesélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Február 6-án indul a TV2-n a Sztárban sztár nyolcadik évada, amelyben Galambos Dorina is versenyezni fog. Az énekesnőt a Megasztár kezdete, vagyis 2003 óta nem láthattuk ilyen nagyszabású műsorban, most főként azért vállalta a szereplést, mert úgy érezte, elfogyott az ihlete, szüksége volt valamilyen ingerre, feladatra.

"A járvány első hulláma alatt kiírtam magamból mindent. Gyorsan vége lett a nyárnak, és azt éreztem, hogy nincs ihlet, nem történik semmi. Azt éreztem, hogy most kellene valami új impulzus, így amikor felhívtak, először történt meg, hogy nem tettem le a telefont.

a maszklevétel például igazán izgalmas volt... Csak olyan műsorokat vállaltam el, amelyben énekelni kell, és ez is profilba vág. Még ha nem is a saját hangomon énekelek, de mellette tudok beszélni az új és a régi zenei projektjeimről" – mondta a Blikknek.

Galambos Dorina a Sztárban sztár sajtótájékoztatóján Fotó: Polyák Attila - Origo

Dorina annak idején azonban nemcsak a hangjával került címlapokra, hanem azzal is, hogy a Megasztár egyik zsűritagjával, Pély Barnával egymásba szerettek: össze is házasodtak, 2018-ban viszont bejelentették, hogy elválnak.

Az énekesnő jelenleg egyedülálló, és ezen a közeljövőben nem is akar változtatni: "Most nem tervezek beleszeretni senkibe, most a feladatra fogok koncentrálni" – ígérte Tillának a műsor sajtótájékoztatóján. "Felnőttem, és

hogy meg tudok szerelni például egyedül dolgokat. Apukámtól kaptam nemrég egy szerszámoskészletet, és az izzót is bármikor kicserélem magam. Be kell vallanom, hogy élvezem ezt az életet. A húgom is szingli, ő nemrég vett egy kiskutyát, és amikor átmegyek hozzá, akkor jó nagyokat filmezünk. Egyébként épp akkor hívtak fel a műsorral kapcsolatban is, amikor nála voltam. Ő azonnal mondta is, hogy vállaljam el" – magyarázta tovább.