L.L. Junior volt felesége, Hopp Csilla megvédi barátnőjét a börtöntől

L.L. Junior fia Dávidka temetése
Vágólapra másolva!
L.L. Junior volt feleségét felmentették a gondatlan emberölés vádja alól, ennek ellenére még mindig nem érhet véget a rémálom: most várandós barátnőjét kell megóvnia.
Vágólapra másolva!

Hopp Csilla ellen az ügyészég megszüntette az eljárást a gondatlan emberölés vádja miatt Csilla kisfia, Dávidka halála ügyében, barátnője, Karmen ellen azonban hivatalos eljárás indul gyakorlatilag ugyanezzel az indoklással.

A bíróság álláspontja szerint ő volt az, akinek a kezéből a hároméves Dávidka kitépte magát és kiszaladt az úttestre, ahol elgázolta egy autó. A vád szerint Csilla kérte meg őt a kisfiú felügyeletére. A Borsnak nyilatkozott Csilla ügyvédje, aki szerint

Csilla nem kérte erre Karment, ezt pedig ügyfele a bíróság előtt is megerősíti majd

L.L. Junior fia, Dávidka búcsúztatása Forrás: Life.hu

Csilla tehát kiáll Karmen mellett, és nem hagyja, hogy terhes barátnőjét meghurcolja a bíróság, magára vállalja a történteket.

P. Karmen jelenleg veszélyeztetett terhes, a várandóssága kilencedik hónapjában jár. Ügyvédje, Drescher Ivor

abban bízik, hogy a nőnek nem kell majd börtönbe vonulnia.

A bíróság ítéletét persze nem lehet előre megjósolni, de a büntető törvénykönyvben meghatározott szabályok alapján tudni lehet, hogy mi a legkedvezőtlenebb végkifejlet, amire Karmen számíthat.

– Az ügyfelemet gondatlan emberöléssel vádolják. Az nem titok, hogy ha és amennyiben bebizonyosodik az ő bűnössége, akkor az ügyészség indítványa, a büntetés nemére tekintettel: felfüggesztett szabadságvesztés – mondta Dr. Drescher Ivor.