Ízléstelenül fenyegetőzik az RTL bukott sztárja

Aurelio
Vágólapra másolva!
3 év 5 hónap a letöltendő büntetés, de jó magaviselettel előbb szabadulhat. Hajdú Péter műsorában többször is elsírta magát a már rácsok mögött lévő Aurelio Caversaccio. 
Vágólapra másolva!

Aurelio Caversaccio az Összezárva Hajdú Péterrel című beköltözős reality-talkshow vendége lesz, az első ebben az évadban, a felvétel röviddel a börtönbünetésének megkezdése előtt készült. Az adás a Life TV-n lesz, feburár 25-én, este tízkor. Az előzetes alább:

Aurelio többször elsírta magát Life TV

A realityszereplő rendesen szolgáltatott témát a napokban a sajtónak. Előbb közölte, hogy ha nem elégedett a magyar börtönnel, akkor átkéri magát egy svájci fegyintézetbe. Utána sikerült utolsó előtti szabadnapját átvernie a követőit, akiktől közel 2 ezer forintokat kért a neten. Végül kiderült, hogy nem abban a börtönben jelentkezett, ahol kellett volna, Budapest helyett inkább Kecskemétre ment, mert úgy hírlik, ott jobbak a körülmények - és persze ebből is baj lesz.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!