165 millió dollárért eladó a Los Angeles-i palota, amelyet még Aaron Spelling producer építtetett magának és a családjának.

165 millió dollárért, közel 52 milliárd forintért árulják Aaron Spelling régi otthonát, ahol szintén ismert lánya, Tori Spelling színésznő is lakott gyerekként.

A több mint 5000 négyzetméteres, 123 szobás monstrumot 1991-ben építtette Spelling, akkor a legnagyobb magánépületnek számított egész Los Angeles megyében – most pedig ugyanott a harmadik legdrágább a piacon lévő ingatlanok között, valószínűleg egy szállodalánc tudná leginkább hasznosítani.

Aaron Spelling, a háttérben pedig lánya, Tori Spelling 2005-ben a TV Land Awards gálájánForrás: Getty Images via AFP/2005 Getty Images/Vince Bucci

Spelling egyébként 2006-ban meghalt, az özvegye, Candy pedig 2011-ben eladta a birtokot. A palota azóta már 2019-ben is gazdát cserélt, akkor nagyjából 120 millió dollárért vette meg a jelenlegi tulajdonos. Az ingatlanról a People oldalán talál sok fotót.

Spelling neves producer volt, két tévéfilmjéért (A nap, És a zenekar játszik tovább...) Emmy-díjat is kapott, mellette pedig olyan sikeres sorozatok fűződtek a nevéhez, mint a Charlie angyalai, a Szerelemhajó, a Beverly Hills 90210, a Melrose Place vagy a Bűbájos boszorkák.