Csinos sztárok formás fenekekkel, akikért a fél világ rajong - fotógaléria

Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Blake Lively, Beyonce, szexi sztárfenekek
Vágólapra másolva!
Vannak, akik olyan szerencsés génekkel rendelkeznek, hogy természetes módon is remek alakjuk van, ami a szórakoztatóiparban komoly előnyt jelenthet. De olyanok is akadnak, akik rengeteg energiát fektetnek a tökéletes testalkat elérésbe, nagyon tudatosan táplálkoznak és rengeteget sportolnak. Az alábbi sztárok közül többeket is értek olyan vádak, hogy plasztikai beavatkozás áll a gömbölyű idomaik hátterében, de ők következetesen cáfolják ezeket az állításokat. Képgalériáért lapozzon az utolsó oldalra!
Vágólapra másolva!

Blake Lively

A 36 éves színésznő gyerekkora óta színészkedik, hiszen egész családja filmes körökben mozog. Leghíresebb szerepe A pletykafészek című sorozatban volt, ahol összejöttek filmbéli partnerével – a You-ból ismert – Penn Badgleyvel, akivel hosszú ideig egy párt alkottak. Majd 2010-es szakításuk után egy darabig Leonardo DiCaprióval is flörtölt, de végül Ryan Reynolds lett számára a befutó. Nem csoda, hogy az amerikai színésznő Hollywood legsármosabb színészeit egymás után hódította meg, hiszen testalkatát és kerek fenekéért sokan irigyelhetik. Ryan Reynoldsszal három gyerekük született, azonban egészséges életmódjának köszönhetően visszanyerte régi formáját.

Blake Lively színésznő Forrás: Pinterest


Shakira

A félig libanoni, félig kolumbiai származású énekesnőről senki nem gondolná, hogy idén már 45 éves elmúlt. Az énekesnő Gerard Piqué, spanyol futballsztárral él együtt hosszú évek óta, akivel két fiuk született. Shakira széles csípőjével és erotikus hastáncszerű mozdulataival hódította meg a világot - és persze a karizmatikus énekhangjával és személyiségével.


Nicki Minaj

Kétség kívül az egyik leglátványosabb és legméretesebb hátsóval rendelkezik a 39 éves trinidadi rapper-énekesnő, akit számtalanszor megvádoltak már plasztikával, sőt azzal is, hogy kipárnázza fenekét. Sokáig küzdött a rosszindulatú kommentekkel, majd az Anaconda című zenéjéhez készült videoklipben megmutatta, hogy nincs ott semmiféle párna. Hiába a klip, mert azóta sem hagytak alább a találgatások, sőt már azzal is vádolják, hogy egyéb szépészeti műtéteken is átesett, mint például – sokak szerint – átszabatta az orrát. Lehet nem alaptalan a pletyka, hiszen a Nicki Minaj művésznéven ismertté vált Onika Maraj óriási átalakuláson ment keresztül 2010 óta.

A cikk folytatásáért lapozzon!