Kate Moss vallomása megsemmisítette Amber Heardöt és védelmét

News, Kate Moss
British model Kate Moss arrives on the red carpet during the 2015 amfAR Hong Kong gala at Shaw Studios in Hong Kong on March 14, 2015. amfAR, the Foundation for AIDS Research, held its inaugural fundraising gala in Hong Kong on March 14. AFP PHOTO / ANTHONY WALLACE
Vágólapra másolva!
Újabb kínos helyzetbe került a bíróságon Amber Heard, akit volt férje, Johnny Depp perelt be rágalmazás miatt.
Vágólapra másolva!

Jelenleg is zajlik az a rágalmazási per, amit Johnny Depp indított volt feleségével szemben, hiszen a színész karrierje bánta a botrányos válást. Depp most ötvenmillió dollár kártérítést követel a színésznőtől, aki úgy tűnik, eddig nagyon ügyesen szőtte a hazugságok hálóját, de most ő maga gabalyodott bele. Ahogy korábban megírtuk, már több alkalommal is bebizonyosodott, hogy Heard valótlanságokat állított eskü alatt, ami elég rossz fényt vet rá.

Először Johnny Depp ügyvédje, Camille Vasquez bizonyította, hogy a válás után kapott hétmillió dolláros sérelemdíjat – állításával ellentétben – nem adományozta el, legalábbis nem a teljes összeget. Majd a munkáltatója, a DC Films vezetője cáfolta a színésznő állítását, miszerint a válása miatt akarták kirúgni az Aquaman című filmből.

Heard még régebben nyilatkozott a bíróságon arról, hogy tudomása szerint Depp nem csak vele viselkedett erőszakosan, hanem korábbi barátnőjével, Kate Moss szupermodellel is, akit lelökött a lépcsőn. Akkor valószínűleg meggondolatlanul említette az esetet, amit azóta már minden bizonnyal megbánt, ugyanis aminap Mosst hívták a tanúk padjára.

Kate Moss és Johnny Depp 1994-1998 között alkottak egy párt. Forrás: AFP, Northfoto

A modell videóhíváson keresztül kapcsolódott a tárgyaláshoz, aki készségesen mesélte el az Amber Heard által említett lépcsős esetet, ami Jamaicában történt Depp és Moss közös nyaralása során.

„Épp távoztunk a hotelszobából, Johnny előre ment. Aznap felhőszakadás volt és amikor elhagytam a szobát lecsúsztam a lépcsőn és megsérült a hátam. Sikoltottam, mert nem tudtam hirtelen mi történt velem és nagy fájdalmaim voltak. Ő (Depp) a segítségemre sietett és visszavitt a szobába, ahol végül orvosi ellátást kaptam" – eskü alatt vallotta Moss.

További kérdésekre, hogy bárhol, bármikor bántalmazta-e őt a színész kapcsolatuk során a következő választ adta:

– tisztázta Kate Moss volt párját a bántalmazási rágalmak alól" – írja a People magazin.