Rácz-Gyuricza Dóra: Te jó ég, magunkra maradtunk!

Rácz-Gyuricza Dóra (b) és Rácz Jenő (j)
Vágólapra másolva!
Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első közös gyereke április 14-én született, a házaspár most nyilatkozott először arról, hogy milyen élményekkel gazdagodtak szülőként.
Vágólapra másolva!

A kis Kamilla két héttel előbb érkezett a vártnál, szülei nagy meglepetésére. Ahogy korábban megírtuk, a kórházat is kinyitották miattuk az éjszaka közepén, amikor Rácz-Gyuricza Dóránál váratlanul beindult a szülés. Az édesanya elárulta, hogy milyen élményekkel tért haza a kórházból.

„Noha csak két napot töltöttünk a kórházban, hozzászoktam, hogy a nővérek segítenek a fürdetésnél, a szoptatásnál, ha kérdésem lenne, azonnal válaszolnak, emiatt magam voltam a nyugalom szigete. Majd amikor Kamillával a hátsó ülésen elindultunk haza,

– idézi a Blikk Rácz-Gyuricza Dóra szavait.

Rácz Jenő is elárulta, hogyan éli meg az apaságot.

"Mondtam is a feleségemnek, hogy ne értse félre, az életemnél is jobban szeretem, de az a szerelem, amit a kislányom iránt érzek, nem e világi" – mondta a séf, aki igyekszik minél jobban kivenni a részét az otthoni teendőkből.

A házaspár azt is elárulta, hogy szerintük melyikükre hasonlít inkább Kamilla, aki szerencsére nem nyűgös baba és már a napi rutinja is szépen kialakult.

– mondta Rácz-Gyuricza, majd férje hozzátette, hogy az orrát viszont az anyjától örökölte.

„Kamilla olyan, mint a kettőnk kis klónja. Személyiségben inkább rám ütött, akaratos egy gyerek. Ha nagy ritkán rázendít, a plafon is beleremeg" – mondta Rácz Jenő.