Elhagyta az országot Kulcsár Edina és párja, G.w.M

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Érdekes egybeesés, hogy Kulcsár Edina volt férje, Csuti épp a napokban számolt be arról, hogy nem tervez közös nyaralást gyerekeivel és új párjával. Valószínűleg volt felesége, Kulcsár Edina nyaralási tervei miatt fogalmazódott meg az üzletemberben is a kérdés, ugyanis az egykori szépségkirálynő és G.w.M épp repülőn ülnek és nagyon úgy tűnik, hogy csak kettesben.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és párja egy kis ideje eltűntek a nyilvánosság szeme elől és csak ritkán osztanak meg személyes információkat. Most azonban úsznak a boldogságban, ugyanis első nagyobb közös nyaralásukra utaznak.

Kulcsár Instagram-sztoriban kért segítséget követőitől, hogy szerintük hová érdemes kisgyerekkel utazni, de valószínű ez már egy következő program lesz, ugyanis pár órával később már a repülőgépről osztott meg egy közös fotót, melyen G.w.M-mel látható.

Forrás: Kulcsár Edina Instagram


Az biztos, hogy még mindig dúl köztük a szerelem, ugyanis Kulcsár nem tud betelni az élménnyel, hogy szerelmével végre eljutnak álmaik utazására, még egy képet mutatott, amit a gépről fotózott. Az úticélt még nem árulta el, de valószínűleg hamarosan azt is megmutatja rajongóinak.

Forrás: Kulcsár Edina Instagram
Forrás: Kulcsár Edina Instagram