Mikes Anna: Kamarás Ivánnal nagyon passzoltunk egymáshoz

Mikes Anna, Kamarás Iván
Vágólapra másolva!
Vállalja vajon a Dancing With The Stars újabb évadját Mikes Anna?
Vágólapra másolva!

Kamarás Iván és Mikes Anna remekül szerepeltek a Dancing with the Stars második évadjában, a TV2-n, harmadikok lettek, csak Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna, illetve a nyertes páros, Tóth Andi és Andrei Mangra szerepelt náluk is jobban.

Mikes Anna, Kamarás Iván https://www.instagram.com/mikesannams/

Mikes Anna várja az újabb évadot, szeretne szerepelni benne. "Nem mi választjuk ki a partnert, az meglepetés, a szerkesztők kezében van, kit adnak hozzánk. Tavaly a személyiségtípusok is hasonlítottak. A tavalyi évad amúgy különleges volt: Ivánnal táncolhattam, és ez felülmúlta a számításaimat, gyönyörű emlék volt. Emberileg annyira passzoltunk egymáshoz! Így együtt dolgozni valakivel az csodálatos. a tavalyi év felülmúltva minden várakozásomat" - mondta a táncosnő.

Mikes Anna szerint a felnőttkori barátságok már nagyon ritkák, ezért is örül, hogy Kamarás volt a partnere. "A tánc a mindenem, nagyon komolyan veszem. Nekem küldetésem, hogy a tánccal valamit közvetítsek és prioritás, hogy olyannal szerepeljek, akinek fontos a tánc és szeret dolgozni" - tette hozzá. Bővebben a videón: