Pánik a repülőtéren, nem jutott haza a Jóban Rosszban színésznője

Fridel Fruzsina
Vágólapra másolva!
Hazafelé nem engedték fel őket a gépre, többen is lemaradtak a járatról. 
Vágólapra másolva!

A TV2 korábbi sztárja, Fridel Fruzsina egy nap késéssel ért haza Budapestre, a családjához. Múlt hét pénteken repült barátnőjével Milánóba, kifelé nem is volt gond, de hazafelé nem engedték fel őket a gépre. "Eddig még nem is hallottam az overbooking, túlfoglalás fogalomról, itt ez történt... Mint megtudtam, mivel szinte mindig előfordul, hogy sokan a jegyvásárlás ellenére nem utaznak, így a légi társaságok pluszban is szoktak eladni jegyet.

Mi is már becsekkoltunk, és már álltunk a sorban a repülőnkhöz, amikor a légi társaság embere szólt név szerint, hogy kik nem szállhatnak fel" - mondta a színésznő.

Fridel Fruzsina Forrás: Fridel Fruzsina - Facebook

Volt egy anya-lánya páros is, ahol az idősebb hölgy zokogott,mert elfogyott a szívgyógyszere, mindenképpen haza akart jutni. "De volt olyan olasz család is, ahol a két kisebb gyermeket felengedték, ám a szülőket már nem. Na ott azért nagy harc volt, mire a két gyerkőcöt sikerült leszállítani a járatról. Végül minket egy busszal Legnanoba vittek egy 4 csillagos szállodába, ahol egészen másnap maradhattunk ellátással.

A társaság sűrűn elnézést kért a kellemetlenségekért és 250 euró kártérítést is kaptunk. Egyébként a Guns N' Roses koncert, amiért mentünk, életem koncertje volt, 13 éves korom óta rajongok értük. 70 ezer emberrel együtt buliztunk együtt, még az egy napos csúszással, kint ragadással együtt is megérte miattuk" - mesélte a Borsnak.