Kitálalt az Első Emelet volt menedzsere: nagyon összevesztek, látni sem akarják egymást

Vágólapra másolva!
Kibékíthetetlen az ellentét: a volt menedzser nagyon megsértődött, a többiek pedig látni sem akarják. Tereh azt gondolja, hogy minden sikerét kizárólag neki köszönheti a zenekar, ami nyilvánvalóan nem igaz, sőt, valójában nevetséges is. Tegyük hozzá: ahogy az ilyen vádaknál oly gyakori, az Első Emelet sikeres, az onnét kiszoruló Tereh István pedig nem, azaz indulatát ez a tény mindenképpen árnyalja.
Vágólapra másolva!

Az Első Emelet egykori tagjai 9 évvel az utolsó koncertjük után újra összeáll, de a nagy újraegyesülésre egykori menedzserüket nem hívták meg- írja a Blikk. Az ok: kibékíthetetlen ellentét. Tereh István úgy látja, nélküle a zenekar nem lett volna ilyen sikeres, de ők mégis úgy döntöttek, hogy leváltják őt, és mást szeretnének a mendzserüknek.

Amikor még jó volt a kapcsolat (Tereh István jobb oldalon, narancssárga zakóban látható a fényképen)

"Kilenc évvel ezelőtt a frontember egyik közeli rokona egy reggel kitalálta, hogy ő márpedig kiváló menedzser lenne, onnantól kezdve nem működött a közös munka. Állandó viták alakultak ki az amatőr, felelőtlen lépései miatt, pedig a közös munkánk során majd' minden bulit, a BS-ben és a Syma csarnokban tartott nagykoncertet is, mind én szerveztem, nem beszélve a több száz koncertről és egyéb kreatív munkáimról.

Amilyen szerepet azonban ajánlottak a mostani koncert kapcsán, azt semmi esetre nem fogadtam el, nem volt méltó ugyanis ehhez a közel négy évtizednyi munkához" – jelentette ki Tereh.

Tereh István elmondása szerint annyit ajánlott fel a zenekar neki, hogy videón jelentkezzen be a koncerten, de ő ezt az ajánlatot nem fogadta el, mert méltatlannak érezte.

A zenekar azonban más véleményen van. Szerintük az egykori menedzserük csupán négy évig volt a csapat része, a legnagyobb sikereiket pedig nem neki köszönhetik.

Kiki (Patkó Béla) pedig ennyit fűzött a dologhoz: "A zenekar ebben a témában sem most, sem a későbbiekben nem kíván nyilatkozni."

Tereh azt gondolja, hogy minden sikerét neki köszönheti a zenekar, ami nyilvánvalóan nem igaz, sőt, valójában nevetséges is. Az Első Emelet tagjai szerint Tereh mindössze négy évig, 1982-1984 között volt a zenekar része, utána kilépett és a a Csakazértis szerelem, az Állj vagy lövök, a Táncosnő, A film forog tovább vagy a Madame Pompadour című slágereket megalkotó zenekar legsikeresebb időszakának már nem volt részese.