Majkáék énekesnője, Nika őszintén elmondta, mit gondol az újabb Curtis-botrányról

Veres Mónika, Nika
Vágólapra másolva!
Mint ismert, újra szakított (persze szakmailag) Majka és Curtis, előbbi Nikával és a bandával lép fel, utóbbi elindult külön utakon. A napokban volt - pontosabban lett volna - olyan fellépése Curtisnek, amit ő mondott le váratlanul, magyarázat nélkül, egy másikat a meghívó fél halasztott, talán attól tartva, hogy Curtis újra a drogokkal küzd. Az újpesti rapper szerint évek óta tiszta, ebben azonban sokan kételkednek. 
Vágólapra másolva!

"Nagyon jó embernek ismertem meg az Atit, elképesztően nagy szíve van, és csak annyit tudtam neki írni, hogy remélem, megtalálja a magához való utat, amit nagyon sokan keresünk, én is nap mint nap ezzel szembesülök, csak más módon. Remélem, ő jól lesz és megtalálja a saját boldogságát" - nyilatkozta Nika, a banda énekesnője.

Veres Mónika, Nika https://www.instagram.com/veres_monika_nika/

"Természetesen hiányzik, nekem a színpadon nagyon jó volt nézni az ő hülyülésüket, csipkelődésüket, nagyon jól működnek együtt Petivel... Mindannyian nagyon szurkolunk Atikának és magunknak is. Fontos az, hogy ha az embernek nem megy egyedül az egyensúlyt megteremteni, segítséget kell kérni" – magyarázta. Bővebben Palik Lászlóék videójában, itt megtekinthető.