Szenzációs hír a Stranger Things-rajongóknak

Vágólapra másolva!
Elkezdődtek az utolsó évad munkálatai a világ egyik legnépszerűbb sorozatánál.
Vágólapra másolva!

Hawkins lakosai egyre közelebb kerülnek a végjátékhoz, hiszen a sorozat írói bejelentették a Twitteren, hogy munkának láttak: az írószobában fotózott képen a tábla felületén látszanak is a visszatüröződő alakok, maguk a kreatív írók.

A széria negyedik évadját két adagban kapták meg a nézők, májusban és júliusban kerültek ki az epizódok: a Variety szerint a Netflix legnépszerűbb angol nyelvű tartalma lett, a streaming-oldalon csak a Squid Game előzi meg. A Stranger Things idén 13 Emmy-jelölést kapott, versenyben van a legjobb drámai sorozat címért is, amely az egyik legfontosabb kategória.

SPOILER: Akik látták az idei évadot, már azt hihették, hogy Vecnát legyőzték a fiatalok, de a főgonosz valahogy végis erőre kapott, így Hawkins és környéke meg nagyobb veszélyben van, mint korábban, pusztító végjáték következhet. Sokan kritizálták a sorozatot, mert a főszereplők annak ellenére életben vannak, hogy a valóságban - ilyen események mellett - már vagy százszor meg kellett volna halniuk: erre a készítők, a Duffer-testvérek csak annyit mondtak, hogy ez nem a Trónok harca, ahol a kedvelt alakokat sorra likvidálják.