Harminc év után békült ki Bagi Iván a testvérével

Bagi Iván Bagi Iván előadóművész, műsorvezető, Kamera Hungária-díjas és Karinthy-gyűrűs magyar humorista, író, költő
Vágólapra másolva!
Az volt a gond, hogy nem tudtunk rendesen leülni beszélgetni - mondta.
Vágólapra másolva!

"Rájöttem, hogy nem lehet örökké haragban élni! Ezért is szeretném most megragadni az alkalmat arra, hogy – akár így közvetve is – ünnepélyesen bocsánatot kérjek a bátyámtól. Úgy érzem, hogy meg kell követnem őt.

és ebben nagyon hibáztam. Korábban többször próbáltuk megbeszélni, de valami miatt nem működött a dolog. De most a testvérek összefogtak! 30 év után végre ki tudtam békülni a családommal. Fontos, hogy az embernek van testvére, pláne hogyha nélkülük kellett felnőnie. Örülnék neki, ha most már számíthatnánk egymásra" - mondta a humorista.

Bagi Iván Fotó: Polyák Attila - Origo

Nem a sajtóban megjelent nyilatkozatai miatt volt baj, úgy érzi. "Nem voltak ebből nézeteltérések, de nyilván neheztelt miatta. Az volt a gond, hogy nem tudtunk rendesen leülni beszélgetni. Természetesen erről én most nem szívesen beszélek, csak és kizárólag azért szólalok meg ebben a témában, mert úgy érzem, ki kell engesztelnem a bátyámat. Abban reménykedem, hogy innentől kezdve igazi testvérként tudjuk tartani egymással a kapcsolatot" - mondta. Bővebben a Borsban.