Idén június elején döntött a bíróság az Amber Heard kontra Johnny Depp rágalmazási perben, melyben a színész, azaz a felperes javára döntöttek. A bíróság a színésznőt több mint tizenötmillió dolláros kártérítés kifizetésére kötelezte, aki azóta is azon ügyködik, hogy tudná elkerülni a fizetést.

Amber Heard azt állítja, hogy nincs elég pénze kifizetni volt férjét, pedig már kaliforniai luxusvilláját is eladta. A színésznő mégis húzza az időt, valószínűleg fél attól, hogy hosszú ideig nem lesz bevétele, hiszen most ő esett el a filmes lehetőségektől és vált kitaszítottá Hollywoodban.

Heard taktikája, hogy sajnáltatja magát a pénz miatt és már három ügyvéddel is azon ügyködik, hogyan lehetne kifizetni a kártérítést úgy, hogy neki ne okozzon visszafordíthatatlan pénzügyi gondokat. Az új ötlet, hogy biztosítókkal fizettetné ki Deppet, akit nemi erőszakkal és bántalmazással vádolt keresztül.

A színésznő ügyvédjei segítségével két biztosító céget akar rávenni arra, hogy fedezzék a perrel kapcsolatos kötelezettségét, amely meghaladja a 15 millió dollárt. Az eddig két fős csapatba, most egy harmadik ügyvédet is felbérelt, hogy kényszerítse ki a biztosítókból a fedezetet – írja a Daily Mail.

Johnny Depp és Amber HeardForrás: Getty Images/2015 JB Lacroix