Óriási meglepetés a Dancing with the Starsban, megvan az első kieső

Vágólapra másolva!
Visszatért a TV2-re a Dancing with the Stars: az első évadot Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan nyerte, a másodikat pedig Tóth Andi és Andrei Mangra. A harmadik évadra Kulcsár Edina is elkezdte a felkészülést, amikor kiderült, hogy terhes, ekkor Berki Mazsi ugrott be helyette. Az első adásban sok ragyogó produkciót láthatott a néző, lássuk, mi történt ezen az estén!
Vágólapra másolva!

Két éve töretlen népszerűségnek örvend a Dancing with the Stars a a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. Október 8-án, szombaton 20 órakor elindult a harmadik évad, ezzel kapcsolatban nagy hír volt, hogy a TV2 25. születésnapja alkalmából Budapestre érkező világsztár, Facundo Arana, a Vad angyal című sorozat sztárja szerepet vállalt a táncos szuperprodukcióban. A sármos színész zsűritagként pontozza a parkettre lépő párosokat a Dancing with the Stars első két adásában.

Facundo Arana Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Még csak két napja vagyok Budapesten, de nagyon tetszik a város. Sétáltam a belvárosban, a Budai Vár és a Parlament is gyönyörű, az emberek kedvesek és igaz a hír, hogy a magyar nők nagyon szépek" – mondta Facundo Arana, aki szerdán délután érkezett Magyarországra. – „Alig várom a szombat esti show-t.

hanem arra, hogy melyik az a páros, aki eléri a szívemet és az érzelmeimre hat. Ez a legfontosabb szerintem a táncban épp úgy, mint az én szakmámban" – tette hozzá a színész, aki Ördög Nóra, Bereczki Zoltán, Juronics Tamás és Szente Vajk mellett ül majd a szuperprodukció zsűrijében. Facundo Aranával hosszabb interjút itt olvashat, most pedig lássuk, mi történt az első idei show-ban!

Itt van videón az elképesztő nyitány:

Somhegyi Krisztián és Tóh Katica kezdte a show-t, a versenytáncok sorát hiphoppal, remekül elindították a bulit. Facundo Arana szerint elsőnek lenni mindig nagyon nehéz, de kiváló produkciót látott, Bereczki szerint "nagyon menő volt." A zsűri ennek ellenére nagyon óvatosan pontozott, főleg hetesek kerütek elő. 37 ponttal végeztek.

Rubint Réka és Andrei Mangra következett, Szente Vajk szerint a kisfilmben összeszokottabbnak tűntek, mint a színpadon. Ördög Nóra szerint nehéz volt a feladat, de Réka óriási küzdő. Juronics Tamás elmondta, hogy a slowfox nehéz tánc, Arana pedig átadta Mangrának Gabriela Spanic üdvözletét. A zsűri most még szigorúbb volt, 32 pontot kaptak Rubint Rékáék. A tréner tuhája lecsúszott, félig kilátszott a melle is, erről itt talál fotókat.

Képeket itt nézhet, a cikk pedig folytatódik, lapozzon!