Tolvai Reni és a többiek: magyar sztárok, akik elképesztően sokat fogytak

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Mohamed Fatima csaknem 100 kilóval lett könnyebb, így túlzás nélkül lehet azt mondani, hogy egészen másként néz ki, szinte nem is hasonlít egykori önmagára. Az énekesnő elképesztő fogyása mellett Balássy Bettyé is említésre méltó, aki nagykából 40 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban, akárcsak Fásy Ádám lánya, akit nem is olyan könnyű felismerni a legújabb képein. Nézze meg, kik és mennyit fogytak mostanában a magyar sztárok közül!
Vágólapra másolva!

Mohamed Fatima

Mohamed Fatima elképesztő átalakuláson esett át, friss fotóin rá sem ismerni: 95 kilót fogyott, így teljesen más lett az alakja és az arca is. Mint mesélte, sosem volt kibékülve a külsejével, ezért úgy döntött, gyomorgyűrűműtétre vállalkozik, aminek köszönhetően 150 kilóról 78 kilóra fogyott.

Így nézett ki egykor:

Így néz ki most:

Állítása szerint a beavatkozás nem elegendő, életmódváltásra és rendszeres edzésre is szükség van, ha valaki szeretné tartani az elért súlyát. Úgy érzi, számára a boksz az ideális sport, ezzel tartja fitten magát, de van, hogy a mérleg így is hol kisebb, hol nagyobb számot mutat. A változások miatt haskorrekcióra és mellplasztikára is szüksége volt, hogy teljesen elégedett legyen azzal, amit a tükörben lát.

Balássy Betty és Varga Feri

A házaspár fogyása látványosabb aligha lehetne, mivel összesen 75 kilótól szabadultak meg együtt: Varga Feri 35, Balássy Betty 40 kilót fogyott, mindketten úgy érzik, hogy életük legjobb formájában vannak. Legutóbb az énekesnő mesélt az átalakulásról, és azt is elárulta, mivel érte el a sikereket.

"Én nem koplalok, mindenből eszem, csak mértékkel. Odafigyelek a szénhidrát-, és fehérjebevitelre. Kevesebb cukrot és kenyeret eszem, naponta maximum két és fél zsömlét vagy annak megfelelő szénhidrátot engedélyezek magamnak. (...) Fontos, hogy megtartsam az elért súlyomat, és formáljam az alakomat. Zumbázom, futok, westerntáncolok, ezenkívül a rendkívül mozgékony fiam, Dani is sokat segít, vele is gyakran edzek itthon" - mondta.

Korábban:

Mostanában:

Fásy Zsüliett

Az énekesnő közel 45 kilót fogyott, és elmondása szerint van olyan ismerőse, aki fel sem ismerte a nagy változás után.

Nemrég beszélt arról, hogy eleinte leginkább az étkezésére kezdett odafigyelni, és ellipszis trénerrel edzett. Nemrég azonban már személyi edző segítségét is kérte, és mára a mozgás teljesen beépült az életébe, szinte nincs olyan nap, amikor nem sportol vagy sétál.

Régebben:

Újabban:

Lapozzon, nézze meg a többieket!