Zokogva hívta az anyja L.L. Juniort a zenésztársuk letartóztatása után

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Juniort zokogva hívta az édesanyja V. Bálint én társai elfogása után, azt akarta tudni, hogy a fiának van-e valami köze a bűncselekményhez.
Vágólapra másolva!

"Rendszerint, alkotó zenészként és üzletemberként nem szoktam az ilyen cikkekre reagálni, de most írnom kellett. Anyukám sírva hívott az előbb, hogy igaz-e ez!" – írta L.L. Junior a közösségi médiában az után, hogy korábbi zenésztársát, V. Bálintot kommandósok fogták el Szlovákiában.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior / Instagram

Junior már korábban jelezte, hogy a zenésztársaival együtt döbbenten állnak a történtek előtt, és szeretné, ha a nevét továbbra sem mosnák össze a bűncselekménnyel, illetve V. Bálint tervével. "Bálint egy nagyon kedves fiú, akivel zenéltünk együtt, nem tudjuk mi történhetett, sokkolva állunk a hírek előtt, de! Természetesen minden bűncselekménytől teljesen elhatárolódom én is, és a művésztársaim is" – ismételte friss posztjában.

Mint írtuk, V. Bálint több társával együtt bakrablást tervezett, de még előtte elkapták őket egy hotel parkolójában. A kocsijukban rendőri felszereléseket is találtak, a bűnözők valószínűleg rendőrnek adták volna ki magukat a rablás során.